Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΓΑΛΑΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!!!

Την ώρα που κάποιοι υπέγραφαν επιταγές φτώχειας, ο μετακλητός παραφύλαγε να μη χυθεί το γάλα Ρία.


Διαβατήριο δημοκρατίας δεν απέκτησε εσαεί κανένας. Ο Γέρος της δημοκρατίας το 65 είχε πει ότι: «η δημοκρατία είναι υπόθεση καθημερινού και συνεχούς αγώνα. Συνεχούς αγώνα»  
Όμως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν και δυστυχώς «δεν μπορείς να μάθεις σε γέρικο σκυλί, νέα κόλπα... (παγκόσμια λαογραφία).
Από πότε οι μετακλητοί υπάλληλοι υπουργών είναι ταυτόχρονα και υποβολείς του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, οι οποίοι μάλιστα με απύθμενο θράσος εγκαλούν τους πολίτες οι οποίοι που ζητούν το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και προτρέπουν το προεδρείο να διαχειριστεί την επιθυμία τους;  
Μήπως τελικά θέλουν να βασιλεύουν αντί να ασκούν αυτοδιοίκηση; Το σχόλιο το οποίο δείχνει τη «ΓΑΛΑΡΙΑ» (δείτε εδώ http://www.agriniopress.gr/politiki/ayto/2487-dimotikoproypologismos2011a), όπως άλλοι δείχνανε ανώνυμα σε δύσκολους καιρούς τους αγωνιστές της δημοκρατίας το αφήνουμε στη κρίση σας. Οι πολίτες-υποστηρικτές του κ. Σταμάτη έχουν και όνομα και επώνυμο και αν κάποιοι εννοούν κάτι να βγουν και να το πουν με το όνομά του. Σε ότι μας αφορά να διαχωρίσουμε ένα πράγμα: άλλο πράγμα υποστηριχτής αυτοδιοικητικών προγραμματικών συγκλίσεων και θέσεων και άλλο πράγμα ο καλά «πληρωμένος» οπαδός.
Τη δημοκρατική και αγωνιστική μας διαδρομή την έχουμε πληρώσει, την πληρώνουμε ακόμα και δεν πρόκειται να την εξοφλήσουμε  ποτέ. Όχι γιατί την χρωστάμε στους τεχνικούς της εξουσίας και τις διαδικασίες αλλά γιατί την οφείλουμε κατά αρχάς στις ιδέες και στις απόψεις μας τις οποίες καταθέτουμε ανοιχτά στην κοινωνία είτε μας το επιτρέπουν οι χωροφύλακες των μηχανισμών είτε όχι.
Δεν συνομιλούμε με παπαγαλάκια πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τη γλώσσα τους, και δεύτερον, γιατί ακόμα και αν την γνωρίζαμε θα μας κούραζε αρκετά ο συνεχής παπαγαλισμός τους: είσαι μεγάλος… είσαι μεγάλος… είσαι μεγάλος… είσαι μεγάλος… είσαι μεγάλος…
Προς κάθε κατεύθυνση να διευκρινίσουμε το εξής: εμείς θα είμαστε εκεί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, για να αποδεικνύουμε, ότι η «γαλαρία» μετατρέπεται σε πρώτο τραπέζι κάθε φορά που το πρώτο τραπέζι μετατρέπετε σε «γαλαρία». Γιατί μόνο οι πολίτες μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την ανατροπή.  
Επί της διαδικασίας!!! Ο Πρόεδρος
Επί της ιστορικής μνήμης ο Γέρος της δημοκρατίας. Όχι για να μάθουν τα παπαγαλάκια, αλλά για να μάθουν οι εκπαιδευτές τους τι θα πει διαδικασία, χρήση δικαιώματος του έχοντος το γενικό πρόσταγμα, και τι θα πει κατάχρηση εξουσίας. (ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=ECjTG7fHypA

Επί της μουσικής επιμέλειας http://www.youtube.com/watch?v=c0bwiuL-T64

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ