Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Κοιμήσης έστειλε εξώδικο στους εργολήπτες!

«Εκεί που τους χρώσταγαν τους ζητάνε και το βόδι»
Είναι αλήθεια ότι ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Αποστόλης Κοιμήσης έστειλε εξώδικο «πρόσκληση – διαμαρτυρία» προς το Σύνδεσμο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου για διασπορά «ψευδών» στοιχείων, όσον αφορά τη δημοσίευση πρόσφατα του πίνακα με τις απευθείας αναθέσεις έργων των δήμων;
Η ενέργεια αυτή του Προέδρου της ΤΕΔΚΝΑ και δημάρχου Αμφιλοχίας σε τι αποσκοπεί; Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΔΕ (κάντε κλικ εδώ), ο δήμος Αμφιλοχίας δεν διέθεσε τα στοιχεία, όπως και ο τ. Δήμαρχος Θεστιέων και για αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχετικό πίνακα με τους δήμους που ανακοίνωσε ο σύνδεσμος εργοληπτών λόγω αυτής της άρνησής τους! 
Για ποια ψεύδη γίνεται λόγος όταν οι δημόσιες ανακοινώσεις τους είναι επώνυμες και αυταπόδεικτες; Υπάρχουν έργα που δεν καταγράφονται πουθενά; 
Τι θέλουν να πουν τελικά ορισμένοι ειδικοί της αυτοδιοίκησης ότι οι εργολάβοι δεν κρατάνε λογαριασμό για τα έργα που τους αναθέτουν; Εκτός και εάν τα έργα στο νομό γίνονται στον αέρα εν κρυπτό και χωρίς κανέναν έλεγχο! Κάτι που δεν νομίζουμε ότι ισχύει.    
Αλήθεια τι τον ανάγκασε τον κ. δήμαρχο και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια; Ή μήπως για τον ενδεχόμενο φόβο για να φυλάει τα Έρμα;  
Κύριε Δήμαρχε οφείλετε να δώσετε στη δημοσιότητα το σχετικό πίνακα με τα έργα που σας ζήτησε ο θεσμικός φορέας για να ενημερωθούν οι δημότες σε αντίθετη περίπτωση θα εκτίθεστε συνεχώς παρά τα όποια διοικητικά μέτρα και αν επιστρατεύετε!!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ