Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                          Αγρίνιο, 11 Απριλίου 2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641360302 
FAX: 2641 0 48498

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Λάθη που έγιναν στο παρελθόν δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν σήμερα με το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο».
Με τη φράση αυτή σχολίασε τα τελευταία γεγονότα στο Πανεπιστήμιο ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός ο οποίος κάλεσε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, να προσαρμόσουν τις προσωπικές τους επιδιώξεις και στοχεύσεις στο πλαίσιο του Αυτόνομου Πανεπιστημίου και να αντιληφθούν ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των φοιτητών ο Δήμαρχος Αγρινίου χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίλυσή τους, αφού για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιο έχει αυτόνομο προϋπολογισμό και σύντομα θα έχει δικό του οργανισμό.
Ο κ. Μοσχολιός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής υπενθυμίζοντας τις θετικές παρεμβάσεις του Δήμου όπως την εκπόνηση μελέτης του Ρυμοτομικού Σχεδίου για την ανάπτυξη των κτιριακών εγκαταστάσεων στο χώρο των 178 στρεμμάτων στο παλαιό αεροδρόμιο, την παραχώρηση χρήσης  του 3ΟΥ Γυμνασίου Αγρινίου για τη μετεγκατάσταση του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, αλλά και το συνεχή αγώνα για την ανάπτυξη των υλικοτεχνικών υποδομών του Πανεπιστημίου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Τέλος ο Δήμαρχος Αγρινίου αφού χαρακτήρισε ουσιαστική την προγραμματισμένη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Βασίλειο Παπάζογλου και τους άλλους φορείς για τη Δευτέρα 18 Απριλίου, κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα όλα τα ζητήματα του Πανεπιστημίου, γιατί το θέμα αυτό δεν προσφέρεται για δημιουργία εντυπώσεων που τελικά καταλήγουν σε βάρος της πόλης και της περιοχής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ