Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Έκοψαν τα κολονάκια για να στρίψει το τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο του Αγρινίου

Ο δύστυχος οδηγός τουριστικού λεωφορείου εκ Καβάλας έκανε το λάθος και μπήκε σήμερα το μεσημέρι μέσα στο Αγρίνιο, χωρίς να συμβουλευτεί το GBS, όπως είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που παραβρέθηκε επί τόπου, ότι δηλαδή στην πόλη δεν χωράνε λεωφορεία!!!!

Να σημειώσουμε εδώ ότι το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό στο Αγρίνιο δεν είναι ζήτημα πινακίδων αλλά πολιτικής επιλογής η οποία απαντάει στο ποια και τι πόλη θέλουμε.
Δυστυχώς η φαντασιώσεις της χρόνιας "τοπικής εξουσίας" (σαν αρρώστια ακούγεται αυτό αλλά μην το κάνουμε θέμα), προσπάθησαν μιμούμενοι άλλους "σιδέρωσαν" όλα τα πεζοδρόμια θέλοντας μ΄αυτό τον τρόπο να νοιώθουν οι πολίτες φυλακισμένοι!
Ανήμερα της γιορτής του Αγ. Γεωργίου, ίσως ο φίλος οδηγός να θεώρησε ότι ήταν καβάλα στο άτι του Αγίου και θα ήταν εύκολο να εξέλθει από την πόλη των παθών
Μάταια όμως περίμενε το θαύμα…. Αφού καλέστηκαν τα παιδιά της πυροσβεστικής Αγρινίου για να δώσουν τη λύση. Ως μη έχοντος άλλη λύση έκοψαν τα κολονάκια στη στροφή της αρχής της οδού Κέντρου, δίπλα στο πρώην «Ράδιο Κορασίδη», ώστε να μπορέσει να στρίψει το λεωφορείο για να βγει από την πόλη. Στη φωτογραφία (που μας έστειλε αναγνώστης μας) οι πυροσβέστες επί το έργον.
Αλήθεια ο Αντιδήμαρχος τι ήταν αυτό που είπε;
Έχουν δώσει ως δήμος Αγρινίου στοιχεία στη Google για να μην μπαίνουν λεωφορεία στη πόλη διότι δεν χωράνε; Γιατί αφού το κυκλοφοριακό των πολλών εκατομμυρίων τα είχε "προβλέψει" όλα αυτά, όπως μας έλεγαν κάποτε οι μόνιμοι κάτοικοι της τοπικής Χαρ. Τρικούπη!
Και αφού απαγορεύεται η διέλευση λεωφορείου από την πλατεία γιατί καμιά πινακίδα δεν το επιβάλλει και η τροχαία γιατί το επιτρέπει; Λόγω των ημερών θα πούνε κάποιοι, και θα συμφωνήσουμε μαζί τους, αφού και τα έργα τους και ήμερες τους είναι γνωστά. Μήπως η Χαριλάου Τρικούπη και η Παπαστράτου είναι ακόμα εθνική οδός και για τον λόγο αυτό δεν μπαίνουν οι πινακίδες και η τροχαία σωστά δεν απαγορεύει τη διέλευση των λεωφορείων από την παλαιά εθνική οδό; Μήπως το GBS του οδηγού δείχνει σωστά, ενώ εμείς πεζοδρομιακά πλακάκια αρμενίζουμε;

Μήπως παιδιά ρώτησε κανένας τον οδηγό του λεωφορείο εάν θα ξανατολμήσει να έρθει στο Αγρίνιο;
..Ας είναι καλύτερα μόνοι με τον Παναιτωλικό μας!! Του χρόνου να δούμε τι θα γίνει στην superleague πως θα μπαίνουν στη πόλη οι φίλαθλοι; Α... ξέχασα διαθέτουμε ελικόπτερο! 

Για μια ακόμα φορά, δυστυχώς γι αυτούς, το σημερινό πρόβλημα ανέδειξε την προχειρότητα του κυκλοφοριακού τις σκοπιμότητες και το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει στο γεγονός ότι εάν χρειαστεί να διέλθει το μεγάλο όχημα της πυροσβεστικής (πεντάτονο) θα χρειαστεί όλη η τοπική δύναμη της πυροσβεστικής με όλα τα πριόνια της δύναμης και... όποια γωνία πάρει ο κόφτης. 
Θα πρέπει όμως και η Πυροσβεστική να πάρει θέση, εάν ισχύει ακόμα η έκθεση του προηγούμενου διοικητή της για το κυκλοφοριακό. Είναι λειτουργικό για τις ανάγκες της αποστολής της, της διακομιδής ασθενών κλπ της πόλης και των κατοίκων της; Γιατί τις ασκήσεις ετοιμότητας του σώματος εάν τις πραγματοποιείται στις 15 Αυγούστου (που δεν υπάρχει ψυχή ζώσα στο Αγρίνιο) όλα θα βαίνουν ομαλώς και μέσα στους καθορισμένους χρόνους τις υπηρεσίας σας. Έτσι δεν είναι κ. Γιαννόπουλε; 
Και του χρόνου στους Γιώργηδες....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ