Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επέτειο του ηρωικού θανάτου του Ελβετού Φιλέλληνα Ιωάννη – Ιακώβου Μάγερ.

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Ταχ Δ/νση : Κ. Τρικούπη 7
Τ Κ 302 00  Μεσολόγγι
Τηλ. 2631055462
 Ι.Π.Μεσολογγίου 12/ 04 / 2011   


 


Την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ., στον Κήπο των Ηρώων, η Ιερά Πόλις του Μεσολογγίου τιμά την 185η επέτειο του ηρωικού θανάτου του Ελβετού Φιλέλληνα Ιωάννη – Ιακώβου Μάγερ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν  ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου  Παναγιώτης  Κατσούλη, ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα  Lorenzo Amberg, ο Δήμαρχος του Schofflisdorf (γενέτειρα πόλη του Ιωάννη – Ιακώβου Μάγερ) Aldis Buchegger καθώς επίσης και εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ.
Ακολούθως στις  8:30 μ.μ. θα γίνει η Ανακήρυξη του Επίτιμου Προέδρου της ΕΔΕΚ Δρ Βάσου Λυσσαρίδη σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της πόλεως . Θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα: «Παγκοσμιοποίηση και Περιφερειακά προβλήματα - Κυπριακό».
Στις 9:15 μ.μ. οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα της αναπαράστασης της ανατίναξης του Δημογέροντα Χρήστου Καψάλη, στην οποία συμμετέχει η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου
του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Σπύρου Χολέβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ