Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αντίο φίλε...

Έφυγε ένας φίλος. 
Ο Αγαπητός σε όλους μας, Γιάννης Καραμητσόπουλος. 
Σήμερα στις 1 το μεσημέρι  θα γίνει η εξόδιος ακολουθία απο την Αγ. Τριάδα Αγρινίου.
Έφυγε ύστερα από την περιπέτεια των τελευταίων μηνών από το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη και τον είχε καθηλωμένο ως ότου ήρθε το μοιραίο.
Ο Γιάννης ήταν ένας ταπεινός, ευαίσθητος και αντισυστημικός άνθρωπος. 
Βαθιά πολιτικοποιημένος,  σκεπτόμενος και λόγιος.  Έγραψε πολλά ποιήματα και πεζά. Είχε τον εκδοτικό οίκο «ΙΒΙΚΟΣ», όπου εξέδιδε και το ομότιτλο περιοδικό. Είχε ένα από τα καλύτερα αρχεία σε ιστορικά κ.λ.π. έντυπα της περιοχής μας. 
Έγραφε και σχολίαζε σε πολλά έντυπα. Δεν προσέχθηκε όμως, όπως θα έπρεπε, όπως και άλλοι ντόπιοι δημιουργοί. Αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονό του, κυρίως από το πνευματικό κέντρο Αγρινίου της πόλης του που την αγαπούσε.
Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του και κουράγιο στον αδερφό του  Γιώργο πού τόσο πολύ τον αγαπούσε και έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει μαζί μας, σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο.
Γιάννη αυτό που δεν προλάβαμε να ξεκινήσουμε στο υποσχόμαστε ότι μαζί με τα άλλα παιδιά θα το ολοκληρώσουμε κόντρα στον συντηρητικό χειμώνα που μας έφεραν οι ντόπιοι και οι ξένοι και στην πολιτιστική καταχνιά της πόλης, όπως μας έλεγες.
Γιάννη καλό σου ταξίδι…

Η ομάδα του newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ