Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

17 Θέσεις εποχικών υαπαλλήλων στο Δήμο Αγρινίου

Με δεκαεπτά εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο Δήμος Αγρινίου
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
-δεκαπέντε ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
-δύο ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου 
Οι υποψήφιοι οδηγοί πρέπει να προσκομίσουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ειδικότητας (α) Τεχνικού Αυτοκινήτων Οχημάτων ή (β) Εκπαιδευτή Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων.
Για τις θέσεις των εργατών οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου ή Γυμνασίου για όσους έχουν αποφοιτήσει έως και το 1980. Ο φάκελος υποψηφιότητας του κάθε υποψηφίου θα πρέπει να περιλαμβάνει την αίτηση, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά εμπειρίας, ανεργίας (εάν υπάρχουν). Οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ δεν πρέπει να έχουν ξεπεράσει το 65ο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 264136022  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ