Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 - 3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-11
Είμαστε πια Πρωταθλητές!!!!! 
Νέα πανηγύρια στο Αγρίνιο.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά για τον πανάξιο πρωταθλητή Παναιτωλικό μας και ξαναρχίζουν τα πανηγύρια στην πόλη του Αγρινίου. Θεία δίκη και ηθική επιβράβευση!
Με τη νίκη του 2-3 μέσα στην Ηλιούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα στην Κρήτη (συνετρίβη 4-1 από τον ΟΦΗ) κατέκτησε σήμερα το πρωτάθλημα της 
Football League!
Με 75 βαθμούς συγκομιδή και 47 γκολ υπέρ και 19 κατά άφησε στη δεύτερη θέση τον ΠΑΣ Γιάννενα με 74 βαθμούς !

Εκτός από πρωτάθλημα και άνοδο ο Παναιτωλικός κατάφερε και το αήττητο στο λεκανοπέδιο της Αττικής!
Τώρα στα του σημερινού αγώνα,πολύ φτωχά πράγματα και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα τελευταία 20' λεπτά, όταν το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ, για το αν θα μπορέσει ο Παναιτωλικός να κρατήσει τη νίκη και να στεφθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Χωρίς κάτι το αξιόλογο κυλούσε ο χρόνος στο γήπεδο της Ηλιούπολης μέχρι το 22' που ο Παναιτωλικός κέρδισε κόρνερ. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Θεοδωρίδης κι αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Μπουμάλ ο αρχηγός του Παναιτωλικού με το "κακό" πόδι, το δεξί, άνοιξε το σκορ.
Μια καλή χαμένη ευκαιρία στο 27' με το Μπουμάλ και το 2-0 έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς στο 39' από τον Καραμαλίκη.
Πιο δυνατά και με δύο γρήγορες αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη αλλά την καλή ευκαιρία έχασε ο Παναιτωλικός στο 60' με τον Παππά. Κι άλλη μία επίσης με τον Μπαϊκαρά στο 67'.

Από το σημείο αυτό και μετά παίκτες και οπαδοί είχαν το μυαλό τους στην κρήτη και την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα!
Και κει στην απόλυτη ησυχία ο Κρητικός στο 74' σκόραρε για την Ηλιούπολη και ξανάδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ενδιαφέρον και αγωνία ταυτόχρονα για την τελική έκβασή του.
Και στο 89' ήρθε ο Μπουμάλ με ένα τυχερό γκολ να κλείσει την αυλαία που βρήκε τον Παναιτωλικό πρωταθλητή της περιόδου 2010-2011!

Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις η Ηλιούπολη στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-3 με αυτογκόλ του Αναστασιάδη, χωρίς βέβαια αυτό να έχει συνέπειες.
Να πούμε εδώ ότι ίσως σήμερα λειτούργησε η Θεία δίκη, αν θυμηθούμε τη μπαμπέσικη ισοπαλία και τους δύο βαθμούς που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα στο Αγρίνιο.

Ηλιούπολη: (Μίκι Τσίρκοβιτς): Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος(59' Νιάρος), Μπέριος (42' Ιβάνοφ), Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου(52' Μπιτιλής), Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.

Παναιτωλικός: (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά (70' Mπελεβώνης), Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (54' Παππάς, 87' Βούκοβιτς).
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
http://gigenisagriniotis.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ