Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Φουλάρει η ΟΝΕΔ Αιτωλ/νίας για τις αυριανές εκλογές

Η ΟΝΕΔ Αιτωλ/νιας δραστηριοποιείται ενεργά στις  φοιτητικές εκλογές, όπως μαθαίνουμε  από της νεολαία αυτή, βοηθώντας ενεργά τις ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Μεσολογγίου  και το Πανεπιστημίου Αγρινίου για τις αυριανές φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 18-5-2011.
Το ρεπορτάζ λέει ότι όλα τα στελέχη της έχουν κινητοποιηθεί ώστε η παράταξή τους στα ΤΕΙ Μεσολογγίου να παραμείνει πρώτη δύναμη, αξιοποιώντας και το «μπάχαλο» που δημιούργησε το υπουργείο παιδείας με την κατάργηση των τμημάτων.
Για το Πανεπιστήμιο Αγρινίου στόχος τους είναι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της νεολαίας να αυξήσει τα ποσοστά της και να σπάσει το απόλυτο της κυβερνητικής ΠΑΣΠ!
Τέλος καλούν όλους τους φοιτητές να πάρουν μέρος στις αυριανές εκλογές σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Πανεπιστήμιο Αγρινίου και το ΤΕΙ Μεσολογγίου από την κυβέρνηση του μνημονίου και τους τοπικούς παράγοντες, όπου χωρίς προγραμματισμό και στρατηγική «ράβουν» και ξηλώνουν στη καμπούρα των φοιτητών, των οικογενειών τους και της τοπικής κοινωνίας…
Τ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ