Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  
ΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
     Δήμος Θέρμου 
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου

    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ:   ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  
Στα πλαίσια δράσεων ,για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 ΙΟΥΝΙΟΥ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή ενότητα Αιτωλ/νίας), το  Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης Θέρμου και ο Δήμος Θέρμου, σε συνεργασία με  τους υπευθύνους Π.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Αιτωλ/νίας, διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

1.    Διήμερο σεμινάριο ενημέρωσης,  επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης  ενηλίκων,  στις 3 & 4 Ιουνίου 2011, στο Θέρμο  , στην αίθουσα του Δημαρχείου, με θέμα: «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».
Το σεμινάριο γίνεται στα πλαίσια των δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος     «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»,στη πράξη: «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ –ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ»
Το σεμινάριο είναι ανοικτό και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.
 Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Παρασκευή:  3 Ιουνίου   2011 :   17:30  έως  22:00.
Σάββατο:      4 Ιουνίου   2011 :    07:00  έως  14.30 .

2.    Εξόρμηση για καθαρισμό των ακτών της Λίμνης Τριχωνίδας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011  και ώρα 11.00 στην περιοχή Κάτω Μυρτιάς, όπου θα συμμετάσχουν Σχολεία και εθελοντές. 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις παραπάνω ανοικτές εκδηλώσεις για το περιβάλλον και τη φύση.

Η  αγάπη μας για το περιβάλλον και οι πρωτοβουλίες για την προστασία του, είναι το φιλί της ζωής στο μέλλον.    
 
Πληροφορίες Κόκκοτος Δημήτρης
2644024032
Kpe-ther@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ