Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΡΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Από τώρα ετοιμάζει η κυβερνητική παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέσα στο Πανεπιστήμιο, με έδρα το Αγρίνιο, όργια νοθείας με στόχο να μεθοδεύσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στους φοιτητικούς συλλόγους ΔΕΑΠΤ, ΔΠΦΠ. Στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές  στις 18 Μαΐου, η παράταξη του ΠΑΣΟΚ απαιτεί  τα λευκά ψηφοδέλτια να πάνε στην πρώτη δύναμη και να καταμετρηθούν για να βγάλουν αντιπροσώπους τόσο στα Διοικητικά Συμβούλια, όργανα τμήματος και αντιπροσώπους για το Πανσπουδαστικό Συνέδριο της ΕΦΕΕ(!) που και με δική τους ευθύνη έχει να λειτουργήσει πάνω από 15 χρόνια!
Ακόμη και ο εκλογικός κανονισμός ΤΟΥΣ από το διαπαραταξιακό μάζεμα για την διεξαγωγή των εκλογών δεν το αναγνωρίζει. Βάζει το εξής: «τα λευκά καταμετρώνται στα έγκυρα. Η κατανομή των εδρών για τα ΔΣ, τα όργανα του τμήματος, για αντιπροσώπους στο πανσπουδαστικό συνέδριο θα διαμορφώνονται με το κριτήριο της ένταξης των λευκών στα έγκυρα ψηφοδέλτια. Στους συλλόγους θα ισχύσει η απλή αναλογική».
Δεν σταματούν όμως εκεί….
Απαιτούν να ψηφίσουν οι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο και με ΠΑΣΟ και βεβαιώσεις σπουδών. Κάτι που και πάλι δεν αναγνωρίζεται από τον εκλογικό κανονισμό τους.
Η ΠΑΣΠ με μεθοδευμένες κινήσεις επιδιώκει με κάθε τρόπο και οι φετινές φοιτητικές εκλογές να είναι μία από τα ίδια. Να μην χαρακτηρίζονται από υγιείς διαδικασίες και να μην παίρνει υπόψη όλα εκείνα τα οργανωτικοτεχνικά μέτρα που και οι ίδιοι έχουν υπογράψει και συμφωνούν σε κεντρικό επίπεδο.
Καλούμε όλους τους φοιτητές που είναι παιδιά εργατικών-λαϊκών οικογενειών να γυρίσουν την πλάτη  στην ΠΑΣΠ, να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της.
Στις 18 Μάη ισχυροποιούμε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών
Ψηφίζουμε-στηρίζουμε ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ