Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ - 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        Το Δ.Σ. και η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σας ενημερώνουν ότι την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη, με δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.
        Τις πρωινές ώρες , 08:00 – 14:30, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. σε συνεργασία με το Γ. Ν. Αγρινίου. Καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού.
        Η Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη θα κλείσει με ένα έντεχνο-ροκ live με τα μουσικά συγκροτήματα Cartoon και Nevermind στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
        Και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι παρούσα η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, διά του Αντιπροέδρου της κ. Θεοδωρόπουλου, και αυτό αναμφίβολα μας τιμά ιδιαίτερα.
        Η συμμετοχή των συμπολιτών μας στις εκδηλώσεις είναι εντυπωσιακή και αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με τον καλύτερο τρόπο.
         Το ΔΣ                                Η Επιτροπή Νέων 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ