Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η «ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ» στο AGROFESTIVAL ΑΧΑΡΝΑΙ 2011

ΒιοΤριχωνίς
ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τ.Κ.  30 010
Τηλ: 26410 45 347 - Kιν. 69457785 92  email: viotrichonis@gmail.com

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Φεστιβαλ Αγροτικων προϊόντων και πολιτισμού
AGROFESTIVAL - ΑΧΑΡΝΑΙ 2011


Η ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ  «ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ» θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού που θα γίνει στο Δήμο Αχαρνών (Δημαρχείο) από 30-6-2011 έως και 3-7-2011 (AGROFESTIVAL-ΑΧΑΡΝΑΙ 2011) και το οποίο διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την 1η Ιουλίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30. Καλούνται οι εταίροι, τα συνεργαζόμενα μέλη της εταιρείας και όσοι παραγωγοί και επιχειρηματίες επιθυμούν να εκθέσουν ποιοτικά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από το τόπο μας, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Κωνσταντίνο Ξηροκώστα στο τηλ.6944778592.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ &
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ