Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μέχρι να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα σκάνε βόμβες στο χώρο του ποδοσφαίρου


Μας έκανε καχύποπτους η σύμπτωση της αποκάλυψης ενός γνωστού από χρόνια σκανδάλου τις μέρες που κουβεντιάζεται το μεσοπρόθεσμο ώστε να ψηφιστεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Θα μπορούσε να 'ναι και τυχαία αλλά έρχεται σήμερα η αθλητική εφημερίδα «Goal news» και πετάει καινούργια βόμβα αποκαλύψεων.

Μετά λοιπόν τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα καινούργιο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.

Λευκά συμβόλαια ποδοσφαιριστών με τεράστια φοροδιαφυγή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα,πολλά εκ των οποίων είναι τα ίδια με αυτά που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι παράγοντες που εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα (μεγάλα) ποσά στις ΠΑΕ που διοικούσαν, συμφωνώντας με τους παίκτες που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν κάτω από το τραπέζι και στα συμβόλαια αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να φοροδιαφεύγουν αμφότεροι τεράστια ποσά.

Ελπίζουμε μετά την Τετάρτη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τελειώσει η ιστορία του μεσοπρόθεσμου να μην ξαναμπούν στα συρτάρια οι έρευνες των Δικαστικών αρχών και να υπάρξει έστω και με καθυστέρηση η πολυπόθητη κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ