Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!

ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΩΝ, ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ...
Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι παντοειδείς επιθέσεις οργισμένων πολιτών εναντίον κομματικών στελεχών, υπουργών, βουλευτών, όχι μόνο της Τροϊκανής κυβέρνησης, αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης. Αποδοκιμασίες (κοινώς γιουχαϊσματα), κυνηγητά, συνθήματα σε εκδηλώσεις, μούντζες, βρισιές, γιαούρτια, ακόμα και πέτρες, πρόσφατα, έχουν καταθορυβήσει τους «εξέχοντες» αυτούς άνδρες που, βγαίνοντας στα φιλικά τους κεντρικά και τοπικά κανάλια (σ’ όλα δηλαδή), πρώτον, υποστηρίζουν, με αλαζονεία, πως οι επιθέσεις εναντίον τους είναι επιθέσεις εναντίον της Δημοκρατίας και δεύτερον, κατηγορούν ένα συγκεκριμένο κόμμα της Βουλής, τον ΣΥΡΙΖΑ (με φανερό στόχο), ως φυσικό και ηθικό αυτουργό των πράξεων αυτών. 
Στις πλατείες των αγανακτισμένων τα διάφορα παπαγαλάκια τους όμως λένε άλλα αρκεί να διασπείρουν τη σύγχυση και την διχόνοια. Μεθόδους γνωστούς, άλλων μαύρων εποχών που το πλήρωσε ο λαός και η χώρα μας. 
Εμείς εδώ, αφού τονίσουμε πως είναι τουλάχιστον γελοίο να ταυτίζει ο Πεταλωτής και ο κάθε Πεταλωτής ή Πάγκαλος το πρόσωπό του με την δημοκρατία, ακόμα και με την αστική δημοκρατία, έχουμε σκοπό να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ονομαστικά, τους δράστες αυτών των επιθέσεων στους επιφανείς πολιτικούς μας!
Τις επιθέσεις αυτές λοιπόν, τις κάνουν ο Γιώργος, ο Κώστας, η Μαρία, η Ελένη, ο Μήτσος, η Αλεξάνδρα, ο Περικλής, ο Στέλιος, ο Χαράλαμπος, η Γεωργία, η Αφροδίτη, η Αγγελική, ο Διονύσης, η Κατερίνα, ο Χριστόφορος, και όλοι οι Γιώργηδες, Γιάννηδες, Ελένες και Μαρίες αυτής της χώρας, που βλέπουν καθημερινά αυτούς τους «κυρίους» να λεηλατούν αδίστακτα τη ζωή τους, να κατασπαράζουν τα όποια, μικρά ή μεγάλα όνειρά τους, να τσακίζουν μεθοδικά και κυνικά τις ελπίδες τους!
Είναι ο απολυμένος, ο άνεργος, ο μισθωτός των 500 και 700 ευρώ, ο συμβασιούχος που περιμένει, μέρα με τη μέρα, τη δική του απόλυση, ο μαγαζάτορας χωρίς πελάτες, ο πνιγμένος στα χρέη μικροεργολάβος και επιχειρηματίας, ο μικροαστός, που βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια του, ο πτυχιούχος, που μάταια μαζεύει μεταπτυχιακά και πιστοποιήσεις, ο συνταξιούχος, που παίρνει πια βοήθημα κι όχι σύνταξη, ο εργάτης, που δουλεύει δωδεκάωρο, με λιγότερα λεφτά και χωρίς ασφάλιση!
Είναι τα νέα παιδιά που βλέπουν το τραπέζι στο σπίτι άδειο και από την άλλη η χλιδή του ποδοσφαίρου να τους προκαλεί!
Είναι ο άνδρας και η γυναίκα της διπλανής πόρτας, ο, υπεράνω υποψίας, φιλήσυχος οικογενειάρχης, ο «γνωστός άγνωστος» ταραξίας, ο «κουκουλοφόρος», ο χουλιγκάνος, ο θρησκευόμενος μεσήλικας, η κυρία Κατίνα και ο κυρ-Γιώργης, όλοι αυτοί και άλλοι τόσοι, που τώρα σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται όχι μόνο το μέγεθος της κοροϊδίας, αλλά , πολύ περισσότερο, το μέγεθος της καταστροφής στην οποία τους οδηγούν οι εν λόγω υπουργοί και βουλευτάδες.
Οι «κύριοι» αυτοί μαζί και οι πρόθυμοι, επί ενάμιση χρόνο τώρα, με τις πράξεις τους, τις αποφάσεις τους, την πολιτική τους σπέρνουν καθημερινά ανέμους. Γιατί απορούν τώρα, που θερίζουν θύελλες; Επί ενάμιση χρόνο πετάνε, οι ίδιοι, πέτρες πάνω απ’ τα κεφάλια τους. Γιατί απορούν τώρα, που οι πέτρες πέφτουν πάνω τους; Ας πρόσεχαν! Και, εν πάσει περιπτώσει, είναι ακόμα καιρός να σταματήσουν το κακό αποσυρόμενοι στα σπίτια τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ