Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

En’Oresi" festival στο Καρπενήσι με Αγγελάκα, Πυξ λαξ και Σ. Μάλαμα.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά!

Ο Δήμος Καρπενησίου και η Didi Music παρουσιάζουν VLASTUR....

Με φόντο τη μαγική φύση του Καρπενησίου, το «En’Oresi» festival, ένα φεστιβάλ με ..... ορεινό χαρακτήρα, θα φιλοξενηθεί για πρώτη χρονιά στις 5, 6 & 7 Αυγούστου στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

«Εν’ Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου. Το «En’ Oresi» festival, με.......
 τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Πυξ Λαξ & ο Σωκράτης Μάλαμας, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου και να συμμετάσχουμε σε μία μοναδική γιορτή, όπου διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

5 Αυγούστου:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
Δείτε πως ένα σύνολο των τριών (Γιάννης Αγγελάκας, Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής) με όπλα μόνο τη φωνή, ένα μπαγλαμά και μία κιθάρα μπορεί να κλέψει την παράσταση και να σε οδηγήσει σε ντελίριο!

Electro dub ethnic ήχοι με ambient αποχρώσεις από έναν καταξιωμένο Έλληνα μπασίστα!

6 Αυγούστου:

ΠΥΞ ΛΑΞ
Σε μια σειρά επανεμφανίσεων που εμπνεύστηκαν ο Μάνος Ξυδούς, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας καλούν όλους εμάς να τραβήξουμε μαζί την αυλαία σε μια μουσική γιορτή, που θα θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές της πορείας των Πυξ Λαξ και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη τους, Μάνο Ξυδούς. ΕΜΕΙΣ.. ΕΚΕΙ!

7 Αυγούστου:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοκλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Η προπώληση ξεκινά ΑΜΕΣΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

11 € : Γενική είσοδος ανά ημέρα αποκλειστικά για τους κατοίκους Καρπενησίου

15 € : Γενική είσοδος ανά ημέρα

30 € : Εισιτήριο τριημέρου με camping

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ