Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Mπελεβώνης: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Για την καθυστέρηση που έχει παρουσιάσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει, αυτή η αδράνεια, στους φίλους του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μάκης Μπελεβώνης
«Η ευθύνη είναι δική μου για τις καθυστερήσεις. Εμείς από την μεριά μας λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, όμως κάποια άλλα δεν ξεπερνιούνται. Αυτό αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες», σημείωσε ενώ ανέφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Ενγκόι:

«Μπήκαμε σε μία διαδικασία. Εκεί που μιλούσαμε με τον μάνατζερ του και περιμέναμε εξελίξεις, σταμάτησε κάθε επικοινωνία μαζί μας. Εμείς όταν δίνουμε τον.......
λόγο μας σε κάποιον παίκτη, τον κρατάμε. Όταν λέμε ότι μιλάμε μόνο μαζί του, αυτό ισχύει», τόνισε.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την προβληματισμό που έχει προκαλέσει στους φίλους της ομάδας, η αδράνεια στο μεταγραφικό κομμάτι: «Ο κόσμος είναι ανήσυχος. Έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες. Τους κατανοούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα μας στοιχίσει οικονομικά, ενώ κάποιοι στόχοι είναι δύσκολοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ