Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αποδοκίμασαν τον Παπούλια στη Ραμάλα (vid)

Την έντονη αποδοκιμασία των Παλαιστινίων συνάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος επισκέφθηκε την Ραμάλα...

Οι διαδηλωτές , που οργανώθηκαν μέσω Facebook, απαίτησαν την απέλαση του Έλληνα προέδρου, διαμαρτυρόμενοι για την βοήθεια που παρείχε η Ελληνική κυβέρνηση στο Ισραήλ στο θέμα του Στολίσκου της Ελευθερίας, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Κάλεσαν δε τον κ. Παπούλια να επανεξετάσει τη στάση που κρατά η Ελλάδα στο θέμα του εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τους Ισραηλινούς.

Την ίδια στιγμή, η Χαμάς καταδίκασε την συνάντηση που είχε ο κ. Παπούλιας με τον αρχηγό της Φατάχ Μαχμούντ Αμπάς, αφού όπως υποστήριξαν η στάση που κράτησε η ελληνική κυβέρνηση αποτέλεσε «περιφρόνηση προς τον λαό των Παλαιστινιών και πλήρη υποταγή στα παραγγέλματα των σιωνιστών».  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ