Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Στα επτά χρόνια εκμετάλευσης έχουν περάσει τη γέφυρα του Ρίου 30 εκ. οχήματα

Περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια αυτοκίνητα, έχουν διέλθει απο τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», από τις 12 Αυγούστου του 2004, που δόθηκε σε κυκλοφορία, έως σήμερα.
Ειδικότερα, το έργο της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», ξεκίνησε συμβατικά το Δεκέμβρη του 1997 και δόθηκε στην κυκλοφορία στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Στην κατασκευή της εργάστηκαν πάνω από 1.000 άτομα, ενώ κατά την.........
 παρούσα περίοδο λειτουργίας απασχολεί περίπου 100 εργαζομένους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η Γέφυρα είναι πολυβραβευμένη ως διεθνής τεχνολογική και αντισεισμική καινοτομία και οι διακρίσεις που το έργο έχει λάβει στη διάρκεια της μετακατασκευαστικής περιόδου, αφορούν την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ