Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πρός γενικευμένο κράχ οικονομίας και πολιτικής;

H οικονομική κρίση έχει προκαλέσει βαθιά πολιτική κρίση.Στην τρέχουσα φάση, το πολιτικό τέλος των Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα δε θα θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν και αρκετοί έχουν αρχίσει να το θεωρούν πιθανότερο μέρα με τη μέρα..Οι πολίτες σε εγρήγορση..
Τις δραματικές αυτές εξελίξεις παρακολουθούν με εξαιρετική προσοχή, ετοιμότητα και σοβαρότητα πολίτες σε όλες τις ευρωπαικές χώρες,ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο.Κάθε μέρα που περνάει ενισχύει την πεποίθηση ότι ο κόσμος μας χρειάζεται νέους μηχανισμούς οικονομικής και πολιτικής λειτουργίας που θα αντικαταστήσουν το χρεοκοπημένο μοντέλο που φαίνεται ότι αργά η γρήγορα μας αποχαιρετά..

Οι νέοι θεσμοί κοινωνικής ,πολιτικής και οικονομικής οργάνωσης έχουν ήδη ξεπροβάλει σαν προτάσεις για την επόμενη μέρα και ήδη έχουν προχωρήσει σε πανευρωπαικό επίπεδο οι διαδικασίες επεξεργασίας και εξειδίκευσής τους, ώστε να είναι έτοιμες, προκειμένου να αποτελέσουν αποφασιστικό μέρος ευρέως δημοκρατικού διαλόγου και συγκεκριμένων αποφάσεων στις Λαικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ