Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Μπαμ» με Άπια ο Παναιτωλικός!

Μπορεί ο Παναιτωλικός να έχει αποκτήσιε ήδη τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά φαίνεται πως στο Αγρίνιο θέλουν να κάνουν άλλο ένα μπαμ με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά.

Έτσι, τα «καναρίνια» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Στέφαν Άπια!

Μία σπουδαία μεταγραφή θέλει να κάνει ο Παναιτωλικός. Όπως αναφέρει το Goal οι Αγρινιώτες έχουν «ενοχλήσει» τον πρώην αρχηγό της εθνικής Γκάνας, Στέφαν Άπια.

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Τσεζένα κι έχει στο παλμαρέ του μία σπουδαία καριέρα σε Ιταλία και Τουρκία.

Ο Άπια έχει φορέσει με επιτυχία τις φανέλες των Ουντινέζε, Πάρμα, Μπρέσια ενώ το αποκορύφωμα ήταν η μεταγραφή του στην Γιουβέντους. Από τους «μπιανκονέρι» μετακόμισε στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε κατακτώντας.......
 τίτλους. Εκεί άρχισαν τα προβλήματα τραυματισμών στο γόνατο με συνέπεια να μείνει χωρίς ομάδα για ένα χρόνο.

Ο ίδιος όμως κατάφερε να επιστρέψει στην Ιταλία και αγωνίστηκε σε Μπολόνια και Τσεζένα από την οποία έμεινε ελεύθερος. Το όνομά του είχε παίξει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ χωρίς πάντως να γίνει κάτι. Ο Παναιτωλικός φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση γύρω στις 300.000 ευρώ και αν αποκτηθεί θα πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Αγρινίου και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.
gazzetta.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ