Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

To TEE Aιτωλ/νίας ζητάει επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και στο νομό μας

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Π.ΣΟΥΛΟΥ 11,    30100      ΑΓΡΙΝΙΟ

Τηλ:  (26410)  55755 , 56789      Fax:  31506


                  Αγρίνιο 23-08-2011

                      EΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με αφορμή κατά πρώτον την σύσκεψη που πραγματοποιήθη στο Υπουργείο ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. υπο τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μαγκριώτη, συμμετέχοντος του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα με θέμα την Ολυμπία Οδό, και κατά δεύτερον την συνάντηση που πραγματοποιήθη στην Τρίπολη με θέμα την έλευση του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, όπου το ζήτημα διαφαίνεται να δρομολογείται ή τουλάχιστον  προτάθηκε η δρομολόγησή του μέσα στο πλαίσιο μιας ενιαίας θεώρησης και αντιμετώπισης για την Πελοπόννησο και επειδή ούτε στην σύσκεψη στο Υπουργείο τέθηκε ως θέμα στην αντζέντα αυτής η Ιόνια Οδός, αλλά ούτε και στην συνάντηση για το φυσικό αέριο αναφέρθη η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, για το λόγο αυτό εστάλη ανάλογη επιστολή από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ κ. Κωνσταντίνο Ρόκο προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.
Τα δύο γεγονότα υπήρξαν αφορμές που ενισχύουν ως προς την βασιμότητά τους υπάρχουσες σκέψεις, για μια ετεροβαρή μεταχείριση έναντι της Αιτωλοακαρνανίας τουλάχιστον σε επίπεδο διεκδίκησης στα μεγάλα έργα υποδομής που αφορούν την Περιφέρεια, κομβικά για την μελλοντική ανάπτυξη του τόπου. 
Οι σκέψεις όμως ενισχύονται επιπροσθέτως καθώς ανάλογα ερωτηματικά δημιουργούνται και για το ΕΣΠΑ σε σχέση με την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και την τύχη της εξέλιξης των έργων υποδομής  σε αυτή.
Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τους βουλευτές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , τους Δημάρχους αυτής, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Βασίλειο Αντωνόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Νίκο Υφαντή καθώς και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Τσιχριντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ