Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΚΕΔΕ, ΠΕΔ

Με στόχο να κάνει μια καλή καταγραφή ως μειοψηφία στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας  και να κερδίσει 4 με 5 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας) η ΝΔ έχει ήδη αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να στηρίξει για πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε.  το δήμαρχο Λάρισας Κώστα Τζανακούλη*. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (Π.Ε.Δ) η Συγγρού πρόκειται να στηρίξει τους:
- Αττική: Το δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη ή τον πρώην πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ και πρώην δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Καλογερόπουλο.
- Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Το δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη.
- Κεντρική Μακεδονία: Το δήμαρχο Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου.
- Δυτική Μακεδονία: Το δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη ή το δήμαρχο Καστοριάς Μανώλη Χατζησυμεωνίδη.
- Ήπειρο: Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση, καθώς και δεν έχει δήμαρχο σε κάποια από τις μεγάλες πόλεις
- Θεσσαλία: Το δήμαρχο Καρδίτσας  Κώστα Παπαλό ή το δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό.
- Στερεά Ελλάδα: Πιθανότατα το δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά και με λιγότερες πιθανότητες το δήμαρχο Χαλκιδεών Θανάση Ζεμπίλη.
- Δυτική Ελλάδα: Το δήμαρχο Πηνειού Αλέξη Καστρινό.
- Ιονίων Νήσων: Πιθανότατα το δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, ενώ «παίζει» με λιγότερες πιθανότητες και ο δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
- Πελοπόννησο: Πρόκειται για περιοχή που η ΝΔ υπολογίζει να κερδίσει γι' αυτό και οι υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί είναι τρεις και ισχυρές: ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης -που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες-, Άργους Δημήτρης Καμπόσος και Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
- Κρήτη: Τον τέως δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη.
- Βόρειο Αιγαίο: Τον πρώην δήμαρχο Μυτιλήνης Αριστείδη Χατζηκομνηνό.
- Νότιο Αιγαίο: Το δήμαρχο Νάξου Μανώλη Μαργαρίτη ή το δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ