Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Χρειάζετε η παρέμβασή μας για τα αυτονόητα; ....


Πουρνό Πουρνό ο Δήμος Αγρινίου (σήμερα 13-11-2011, ώρα 9πμ) έστειλε μηχάνημα (φορτωτή) και κινητοποίησε τους τοπικούς παράγοντες να περισυλλέξουν (όλοι μαζί...) τα σκουπίδια στο Καινούργιο (κεντρικό χείμαρρο) που αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ: δείτε το φωτορεπορτάζ  του NewsPressAgrinio (πατήστε εδώ).
Για το αποκαλυπτικό φωρεπορτάζ που κάναμε τοπικό blogs σχολιάζοντάς το μίλησε για "πισώπλατα μαχαιρώματα"! χωρίς να γνωρίζουμε εάν επιμένει ακόμα στους ισχυρισμούς του ή έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. 
Χωρίς βέβαια να έχει λυθεί οριστικά το πρόβλημα της καθαριότητας και της προστασίας της περιοχής, αφού δεν βλέπουμε να υπάρχει διάθεση συνολικής δημοτικής πολιτικής για σύγχρονη οργάνωση της αποκομιδής του συγκεκριμένου έργου δηλαδή της καθαριότητας. 
Ούτε και η αντιπολίτευση έχει αναδείξει μέχρι στιγμής θέματα καθημερινότητας που έχουν όμως σχέση με τα γενικότερα πολιτικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και της περιφερειακής ανάπτυξης κ.α.
Μπορούμε να αναδεικνύομαι καθημερινά άπειρες περιπτώσεις στην περιφέρεια του Δήμου, όπως στην παραλίμνια περιοχή της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχείας, στην Ερμίτσα, στο κεντρικό οδικό δίκτυο, όπως επίσης την έλλειψη κάδων και του καθαρισμού αυτών σε τακτά χρονικά διάστημα , από το κέντρο της πόλης του Αγρινίου και σε όλα τα Δ.Δ.
Δεν μπορεί η δημοτική αρχή Αγρινίου και η Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου να καλύπτονται συνεχώς πίσω από το επιχείρημα της έλλειψης κονδυλίων διότι αυτοί οι ίδιοι προεκλογικά και μετέπειτα έχουν ως λάβαρό τους την διοικητική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη" 
Τελικά χρειάζόνταν η δικιά μας παρέμβαση για να επιτελέσει το έργο της καθαριότητας ο Δήμος Αγρινίου; Αν είναι έτσι ας προπορευόμαστε εμείς και ας ακολουθούν αυτοί, που οφείλουν καθημερινά να φροντίζουν την δημόσια υγιεινή των δημοτών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Υ.Σ. Στη θέση καλαμάκια (Λιγόρεμα) πότε θα γίνει η αποκομιδή των μεγάλων όγκων σκουπιδιών που υπάρχουν εκεί και μολύνουν την Τριχωνίδα; (δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ