Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Άδειασαν» τον Λάμπρο Κοτρολό οι εσωκομματικές έριδες;

Ο Λάμπρος Κοτρολός που για σειρά ετών είναι δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου και αιρετός εκπρόσωπος της δημοτικής του παράταξης με την οποία εκλέγετε χρόνια τώρα στην ΤΕΔΚ-ΝΑ, την Τετάρτη 7-9-2011 στην ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο τον «άδειασαν» κάποιοι από την ομάδα της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ! Γιατί;

Συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στην Γεν. Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, η  κάλπη της ομάδας του (υπάρχει ποσόστωση εκλογής κάθε δημοτικής ομάδας) έκρυβε....... εκπλήξεις αφού είχε συμφωνηθεί από την ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ να εκλεγεί  ο κ. Δημητρέλης αναπληρωματικό μέλος και όχι, όπως  τελικά εξελέγη τακτικός εκπρόσωπος στη ΠΕΔ. Αποτέλεσμα ο κ. Λάμπρος Κοτρολός αφού έλαβε λιγότερους ψήφους και έτσι κατέλαβε τη θέση του 1ου αναπληρωματικού μέλους, με την διαφορά ότι δημιουργείται πλέον ηθικό και πολιτικό ζήτημα... 
Η ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ (ως αμιγώς κομματική πλέον δημοτική παράταξη μετά την αποχώρηση των συνεργαζόμενων), συνεπώς εκλέγει (εκτός γραμμής;) ως τακτικά μέλη: τους  Γ. Αλεξόπουλο, Α. Δημητρέλη, Β.  Καρακώστα, Δ. Μουρτζιάπη και την Γ. Μπόκα,  ενώ αναπληρωματικός αναδείχτηκε ο  Λ. Κοτρολός.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κοτρουλό δεν θέλησε να σχολιάσει προς το παρόν αυτή την εξέλιξη αλλά εισπράξαμε μια πικρία και μια δυσφορία. Βέβαια οι παραλήπτες  πολλοί!
«Η σφαγή των blue»; Έν όψη εξελίξεων.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ