Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Νέος κύκλος καταλήψεων σχολείων στο Δήμο Αγρινίου

Αν και φαίνονταν ότι η κατάσταση εκτονώνεται, σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους προχώρησαν σήμερα μαθητές γυμνασίων και λυκείων της περιοχής του Αγρινίου.

Αν και στο Αγρίνιο οι καταλήψεις ξεκίνησαν νωρίτερα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και τις τελευταίες μέρες έδειχναν να εκτονώνεται, προφανώς εξαιτίας του γενικότερου κλίματος στο χώρο της παιδείας, σήμερα Δευτέρα σημειώθηκε νέα κλιμάκωση.
Συγκεκριμένα από σήμερα το πρωί υπό κατάληψη τελούν όλα τα λύκεια εκτός του 1ου ενώ επίσης υπό κατάληψη είναι το 2ο και 6ο γυμνάσιο Αγρινίου και το γυμνάσιο – λύκειο Παραβόλας
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ