Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το Ε.Κ. Μεσολογγίου χαιρετίζει την χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου
Μεσολόγγι 20/10/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου χαιρετίζει την χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων και των φορέων της πόλης του Μεσολογγίου, τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ τα τελευταία χρόνια. Το πλήθος του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και η καθολική συμμετοχή της πόλης του Μεσολογγίου, αναδεικνύει ότι
 πλέον διαμορφώνονται αρραγείς συνθήκες κοινωνικής συνοχής και αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ισοπεδώνει και εξαθλιώνει τους πάντες και που οδηγεί στην φτώχια και την αθλιότητα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους φορείς της πόλης και ιδιαίτερα τη νεολαία για την συμβολή τους στην επιτυχία της δυναμικής και μαζικής αυτής κινητοποίησης και δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιο δυνατοί, πιο ώριμοι και κυρίως ενωμένοι.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ