Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ποιός προσβάλει τα εθνικά σύμβολα και τους θεσμούς ο Στρατηγός ή ο μαθητής;

Τις τελευταίες ώρες έρχονται πληροφορίες από διαφορετικές πηγές που λένε ότι το καθεστώς που κυβερνά είναι έτοιμο να ξεσπάσει όλο του το μένος για τα όσα έγιναν την ημέρα της Εθνικής επετείου εναντίον του Λαρισαίου μαθητή, που .........
 τόλμησε και φασκέλωσε τους "επίσημους" στην εξέδρα. Κι αυτό γιατί είναι εύκολος στόχος και προσφέρεται για παραδειγματική τιμωρία.

Το νου σας και σεις εκεί στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και στην Νομαρχιακή και Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οποιαδήποτε τιμωρία του μαθητή θα είναι το φιτίλι που θα πυροδοτήσει τη λαϊκή εξέγερση. Ο μαθητής δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ' ότι κάνουμε χιλιάδες Ελληνες πολίτες κάθε φορά που κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα τα δύο τελευταία χρόνια.

Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Λαρισαίο μαθητή. Μη μας προκαλείτε άλλο,έχει ξεχειλίσει η αγανάκτησή μας.

Κάτω τα χέρια από το Λαρισαίο μαθητή που τόλμησε αυτό που χιλιάδες λαού κάνουν πάνω από ένα χρόνο τώρα στο Σύνταγμα.

Αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο ένστολος στην εξέδρα των επισήμων που μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο την ώρα που μπροστά του περνάει η Ελληνική Σημαία.
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ