Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Που … ΠΑΜΕ με σχεδόν κατοχική βουλή;

Τιμάμε πριν απ’ όλα ένα δολοφονημένο από τα χημικά του υποτελούς-κατοχικού κράτους εργάτη.
Ενός λεπτού σιγή για το Δημήτρη Κοτζαρίδη*.
Κλίνουμε με σεβασμό το πνεύμα μας και το κορμί μας, έστω και εκ του μακρόθεν στους δεκάδες τραυματίες του αγωνιζόμενου πλήθους στο σύνταγμα στις 20-10-2011. Όχι μόνο πίσω από το οργανωμένο μπλοκ του ΠΑΜΕ, αλλά και του «Δεν πληρώνω» και φυσικά πολλών σωματείων ή ανένταχτων…
Να καταδικάσουμε το μπάχαλο κοκτέιλ ανώριμων πιτσιρικάδων, αποπροσανατολισμένων χουλιγκάνων, πλανεμένων αντιεξουσιαστών και παρακρατικών παραφυάδων ή αρχηγίσκων, συχνά κάτω από κουκούλες.
Τα μεγάλα προβλήματα όμως για το πώς θα νικήσει ένα κίνημα αντίστασης και αντεπίθεσης του επίσημα κηρυγμένου ταξικού πολέμου κατά των ανθρώπων της εργασίας, της γνώσης και του πολιτισμού παραμένουν.

Ανάγνωση του υπολοίπου αφιερώματος εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ