Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το 'πε και το 'κανε!!! Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Θωμάς Ρομπόπουλος

Την παραίτησή του από βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος είχε και σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής είχε εκφράσει πρόθεση παραίτησης, ωστόσο, προς τα τέλη της εβδομάδας είχε αλλάξει στάση, λέγοντας ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο ίδιος είχε θέσει ως καταληκτική ημερομηνία πραγματοποίησης των προθέσεών του τη Δευτέρα. Πρώτη επιλαχούσα στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι η Βούλα Τεκτονίδου.

Η φωτογραφία είναι του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη από το Twitter, την ώρα που ο Θωμάς Ρομπόπουλος επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Βουλής για την παραίτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ