Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Υποστολή και της σημαίας της Ε.Ε. στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στην Πάτρα

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που ξεκίνησε από το Εργ. Κέντρο της Πάτρας και ακολούθησε τα συντονιζόμενα πρωτοβάθμια σωματεία και πολλούς φοιτητικούς συλλόγους κατέλεξε αυτή τη φορά όχι στο νεκρό εργασιακά κέντρο της Πάτρας, αλλά στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση.

Εκεί πραγματοποίησε κατάληψη που κράτησε όλο το πρωινό ωράριο, δείχνοντας ότι δεν νομιμοποιεί ούτε αυτό το ρόλο λειτουργίας σήμερα. Η ιδέα πολλών διαδηλωτών που συμμετείχαν στην κατάληψη έγινε πάραυτα αποδεκτή να κατέβει ΜΟΝΟ  η σημαία της ΕΕ και όχι αυτή της χώρας μας που ΠΙΑ είναι υποτελής από τα ευρωπαϊκά συμφέροντα – και όχι «εταίρος» όπως διατυμπάνιζαν – (στα οποία συμμετέχει και η ντόπια αστική τάξη) και μέσα απ’ αυτά περνάει η εργασιακή κινεζοποίηση του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ