Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο δήμος Νέας Ιωνίας (Αττικής) λέει ΟΧΙ στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ

Πολύ σημαντική είδηση:
Η κοινωνία αυτοοργανώνεται! Ο δήμος Νέας Ιωνίας (Αττικής) λέει ΟΧΙ στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, βοηθώντας όσους δημότες του ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν το άδικο χαράτσι.
Μετά από μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ν. Ιωνίας πριν από λίγες μέρες με θέμα το άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, η δημοτική αρχή αποφάσισε να αναλάβει μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στο θέμα της αντίστασης κατά του χαρατσιού, δίνοντας συμβουλές στους δημότες πώς να πληρώσουν ΜΟΝΟ τα ποσά που αναλογούν στον λογαριασμό του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι.
Τις συμβουλές θα τις βρείτε εδώ.

Επιπλέον, δημιούργησε μια επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.

Πολλά μπράβο και μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας!!
ΣΧΟΛΙΟ NewsPressAgrinio: Μπράβο και από εμάς στον παλιό και καλό μας φίλο Ηρακλή Γκότση νυν δήμαρχο Ν. Ιωνίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Αλσούπολη, στην ανταρτομάνα Καλογρέζα του δήμου συτού, κατοικούν οι μισοί Παναιτωλιώτες (στη περιοχή Παναιτώλιο). Εδώ στο Αγρίνιο που κατοικούμε οι υπόλοιποι τι γίνεται κύριε Δήμαρχε; Δεν σας "ακουμπά" το θέμα των χαρατσιών στους δημότες σας; Βέβαια θα μου πείτε επιλογές είναι αυτές έχουν και το ανάλογο κόστος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ