Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Χαράτσι ακινήτων- Ο Βενιζέλος που με απειλητικές ανακοινώσεις τρομοκρατεί από χθες τους πολίτες, τους Δημάρχους, ακόμα και την ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να εισπράξει το σουλτανικό χαράτσι, δείτε τι έλεγε στις 23 Ιουνίου 2011

Χαράτσι ακινήτων- Ο Βενιζέλος που με απειλητικές ανακοινώσεις τρομοκρατεί από χθες τους πολίτες, τους Δημάρχους, ακόμα και την ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να εισπράξει το σουλτανικό χαράτσι, δείτε τι έλεγε στις 23 Ιουνίου 2011.
Και τώρα ας δούμε την χθεσινή αχαρακτήριστη ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, την οποία εξέδωσαν αμέσως μετά από την θετική για τους πολίτες απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας που απαγορεύει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος μέχρι να αποκατασταθούν τα λάθη στον λογαριασμό με το χαράτσι. Μέσα λοιπόν από αυτή την ανακοίνωση, ο ….Συνταγματολόγος Υπουργός, ”προειδοποιεί” τους πολίτες, τους Δημάρχους αλλά και (αυτό είναι το πιο ανατριχιαστικό) ωμά και απροκάλυπτα πλέον, την ελληνική Δικαιοσύνη:
“Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ