Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έργο ύδρευσης Μεσολογγίου

Έργο ύδρευσης 2,1 εκατομ. ευρώ στο Μεσολόγγι από το ΕΣΠΑ
Ορθολογική διαχείριση των υδάτινων αποθεμάτων
Θ. Μωραΐτης: «Διασφαλίζουμε την εξοικονόμηση του νερού, προλαμβάνουμε βλάβες που θα κόστιζαν σε χρόνο και χρήμα»
Π. Κατσούλης: Υλοποιείται ένα μακροχρόνιο αίτημα του δήμου Μεσολογγίου»
Στην τελική του φάση για ένταξη στο ΕΣΠΑ, βρίσκεται το έργο «προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης - τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού για την ελαχιστοποίηση των διαρροών του ποσίμου νερού του δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου» προϋπολογισμού 2.144.136 ευρώ, μετά την θετική γνωμοδότηση του έργου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.Στόχος του συστήματος είναι η on-line παρακολούθηση σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης (παροχή και πίεση σε κεντρικούς αγωγούς), η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών ......
 δεδομένων και η εκτέλεση χειρισμών στο υδραυλικό δίκτυο (άνοιγμα/κλείσιμο βανών, ρύθμιση πίεση και παροχής) με στόχο τον περιορισμό των απωλειών νερού και την έγκαιρη αντιμετώπιση των διαρροών.
Σε δήλωση του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, τόνισε: «Ένα σημαντικό έργο το οποίο θα προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες τόσο στην πλευρά των οικονομικών πόρων της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, όσο και  στην πλευρά της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης φυσικών πόρων,  όπως το νερό , το οποίο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα του δήμου, υλοποιείται. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό για τις προσπάθειες του ώστε το αυτό έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να υλοποιηθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ