Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ


Ανδριόπουλος Ιωάννης  M.Sc., Ph. D
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου.
Πρόεδρος Τ.Ο. Αγρινίου Νέας Δημοκρατίας

Όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες να διώκεται μανιωδώς ο γέροντας  Εφραίμ, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα. Στις συζητήσεις που γίνονται με απλά άτομα, μου μεταφέρουν την άποψή τους, ότι δηλαδή επιχειρείται να κατασκευαστεί ένας ένοχος, και να διωχθεί ένας Έλληνας – φίλος της Ρωσίας και προσωπικός φίλος του Πούτιν. Πρόσφατα ένας πολιτικός μας είπε ‘ Έλληνας πολιτικός δεν μπορεί να δει τον Πούτιν περισσότερο από 5 λεπτά, ο Εφραίμ τον είδε 3 ώρες ’. Αυτό λέει πολλά.
Ποιοί ενοχλούνται από τις πράξεις του Εφραίμ; Ο γέροντας  Εφραίμ πέτυχε με ......
συνετή διοίκηση εκεί που απέτυχαν οι πολιτικοί μας τα τελευταία 30 χρόνια. Ανέλαβε περίπου πριν 25 χρόνια ερείπιο την Ι. Μ. Βατοπεδίου με λίγους μόνο υπερήλικες μοναχούς και με θυσίες, σώφρονα διαχείριση της περιουσίας της και αγώνα την ανοικοδόμησε, την κατέστησε στην παλαιά της θρησκευτική αίγλη, με ικανό αριθμό μοναχών σήμερα. Φαίνεται ότι ορισμένοι ενοχλήθηκαν.
Οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΓΑΠ και του μαθητή του Πεταλωτή θίγουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και βλάπτουν τις σχέσεις μας με την Ρωσία.
Πράγματι οι πολιτικοί μας τα τελευταία 30 χρόνια απέτυχαν στο να διοικήσουν σωστά την Ελλάδα, την αποδυνάμωσαν οικονομικά, επιχειρηματικά και ηθικά, μας κατέστησαν οικονομικά καταχρεωμένους, επιχειρούν να υπογράψουν την οικονομική μας υποδούλωση. 
Πέτυχαν οι πολιτικοί μας (Α. Διαμαντοπούλου σήμερα) να έχουμε λειτουργούς της εκπαίδευσης στα σχολειά της Ελλάδος με αμοιβές 700 ευρώ, ξεχνώντας ότι η παιδεία είναι ο καθρέπτης και η ψυχή ενός λαού.   
Πέτυχαν να έχουμε έναν μοναχό, χωρίς προσωπική περιουσία προφυλακισμένο, σε αντίθεση με αρκετούς πολιτικούς που τα ΜΜΕ αναφέρουν καθημερινά ότι διαθέτουν και απόκτησαν από την πολιτική τους ενασχόληση αδικαιολόγητα μεγάλες περιουσίες. 
Αλήθεια είναι δυνατό και λογικό αυτοί οι πολιτικοί  που με πράξεις και παραλήψεις τους μας οδηγούν στο παγκόσμιο περιθώριο και σε οικονομικό μαρασμό σήμερα, να πληρώνονται ακόμη παχυλά και να συνταξιοδοτούνται σε 4 με 8 χρόνια με εξίσου παχυλότερες συντάξεις;  
Βασικό ερώτημα ζητά απάντηση. Γιατί ανακινήθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση την παρούσα χρονική στιγμή; Ποιες σκοπιμότητες κρύβει;   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ