Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πάτρα, 22-12-2011

Το Δήμαρχο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Κατσούλη δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος. 
Θέμα της συνάντησης ήταν το μελλοντικό θεσμικό καθεστώς της ιχθυόσκαλας Μεσολογγίου. Ο κ. Κατσούλης κατέθεσε τη διαφωνία του με την ανατροπή του πλαισίου ελέγχου και της διαχείρισης της ιχθυόσκαλας και πρότεινε τη μετατροπή ......... 
της σε Ανώνυμη Εταιρία με πλειοψηφική συμμετοχή του Δήμου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο Γενικός Γραμματέας και ο Δήμαρχος συμφώνησαν ότι το ισχύον καθεστώς αδιαφάνειας δεν μπορεί να συνεχιστεί και ότι γνώμονας κάθε μελλοντικής ρύθμισης οφείλει να είναι η αποδοτικότητα, η διοχέτευση της ιχθυοπαραγωγής σε διαύλους διάθεσης που θα επιτηρούνται από ελεγκτικούς μηχανισμούς και η πάταξη του παραεμπορίου. Ο κ. Αποστολόπουλος κάλεσε τη δημοτική αρχή να υποβάλει συγκεκριμένη και βιώσιμη πρόταση που να εξορθολογίζει τη λειτουργία της αγοράς και να καταπολεμά τα υπάρχοντα κακώς κείμενα. Αφού εξεταστεί ως προς τις δυνατότητες υλοποίησής της, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι διατεθειμένη να στηρίξει την πρόταση του Δήμου ενώπιον των αρμόδιων υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ