Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ: Τραγωδία στη θέση Μαραθιάς με 5 νεκρούς και 43 τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα με όχημα που μετέφερε  μεγάλο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών.
Από το ατύχημα πέντε (5) άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ τραυματίστηκαν άλλα (43) άτομα.

Χθες (27-1-2012) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Αστακού - Μύτικα, στη θέση Μαραθιάς (Αστακού), Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε τουλάχιστον σαράντα οχτώ (48) παράνομους μετανάστες, Αφγανικής υπηκοότητας, κινούμενο με κατεύθυνση από Αστακό προς Μύτικα, ανετράπη στη μέση της οδού από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Από το ανατρεπόμενο φορτηγό ανασύρθηκαν πέντε (5) θανάσιμα τραυματισμένοι αλλοδαποί, οι δε άλλοι σαράντα (43) εντοπίσθηκαν τραυματισμένοι.
Όλοι οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε Νοσηλευτικά ιδρύματα ........

κοντινών περιοχών από οχήματα του ΕΚΑΒ που μετέβησαν στο σημείο. Δώδεκα (12) από αυτούς παραμένουν ακόμα για νοσηλεία, ενώ στους  υπόλοιπους τριάντα ένα (31) παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατούνται στις Αστυνομικές Αρχές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ. Φορτηγό είχε κλαπεί την 18-10-2010 από το Κορωπί Αττικής, ενώ έφερε Βουλγαρικές πινακίδες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί την 3-12-2011 από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών.

Αστυνομική έρευνα και Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα, καθώς και για τον τρόπο, τις διαδικασίες και τις συνθήκες μεταφοράς και διακίνησης των παράνομων μεταναστών, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ