Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν θα ‘θελα να ‘ναι αλήθεια αυτά της Μαύρης ερχόμενης Τρίτης, του άρθρου 7:

ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Μήνες τώρα με πολλαπλούς τρόπους κραυγάζω για τις εμπράγματες υποθήκες. Εάν είναι αλήθεια αυτό που γράφει σήμερα η iskra, «ήλθε» η ώρα, «ετοιμάσανε» το κόλπο και για την «αξιοποίηση» τύπου «ολυμπιακών» όλων των προσοδοφόρων «πηγών» της χώρας, αλλά  από τους τοκογλύφους καπιτάλες και τους πολιτικούς του μεγαλο-ιμπεριαλιστές της ΕΕ και όχι μόνο:
Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου που ΔΕΝ θα ανήκει οσονούπω ούτε καν στη ντόπια αστικο-δημοκρατική «εξουσία». Έτσι ορυκτός πλούτος, παραλίες, νερό, ενέργεια, δρόμοι, βουνά, νησιά, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ιστορικά και πολιτισμικά μουσεία, μοναστήρια, ναοί, και ό,τι άλλο φανταστούν από την δημόσια και στην επόμενη (;) φάση ΚΑΙ ιδιωτική περιουσία…
Εάν, επαναλαμβάνω, είναι αλήθεια αυτό που γράφει η iskra, μού ‘ρχεται από τη μια να κλάψω, από την άλλη να κραυγάσω και από τη πιο άλλη φαντάζομαι το ....
διττό κβαντομηχανικό μέλλον (μας): ΟΛΗ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ! 
***
Ή υποδούλωση του λαού και νεοαποικιοποίηση της όποιας χώρας ή μια από τις γνωστές ιστορικές ελληνικές αναλαμπές.
Μπαρμπαγιάννη Μακρυγιάννη, Ρήγα, Άρη και παπα-Ανυπόμονε οφείλουμε να σας μοιάσουμε. Θα υπάρξουν βουλευτές που θα ψηφίσουν την τροπολογία την ερχόμενη Τρίτη στο «πολυνομοσχέδιο; Θα περάσουν μουγκοί το σαββατοκύριακο οι πολιτικοί εφιάλτες; Και εμείς τώρα παίρνουμε όντως την καυτή πατάτα στα σωθικά μας. Καλό μας κουράγιο με σοφία και ανδρεία!!!
Θα υπάρξουν κόμματα και οργανώσεις της κάθε αριστεράς και δημοκρατικής αντιπολίτευσης «ΕΝΤΟΣ» βουλής ή εντός του Λαού που θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια;
***
ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ! TO ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! http://www.iskra.gr
Με μια μόνη φράση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα όσα περιλαμβάνει το άρθρο 7 του ”επείγοντος” πολυνομοσχεδίου της πραξικοπηματικής συγκυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, άρθρο το οποίο, μεταξύ άλλων, τίθεται σε ονομαστική ψηφοφορία την Τρίτη στις 7 μ.μ. στη Βουλή.
Και αυτή η φράση είναι: ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 7 του πολυνομοσχεδίου εκτρώματος όλη η αμύθητη ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και των κάθε λογής Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) μεταβιβάζεται πραξικοπηματικά και με μια μονοκονδυλιά στο περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου (Ταμείου).
Το Ταμείο αυτό, που ας σημειωθεί δεν ανήκει στο δημόσιο και λειτουργεί με όρους ιδιωτικής εταιρείας, έχει κατά νόμο ως αποστολή να εκποιεί, στην ουσία να «σκοτώνει», ό,τι περιέρχεται σε αυτό.
Και όταν λέμε ότι στο Ταμείο αυτό μεταβιβάζεται όλη η ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, και των ΝΠΔΔ εννοούμε τα πάντα: Ακίνητη και κινητή περιουσία, άυλα δικαιώματα, εμπράγματα δικαιώματα, δικαιώματα αξιοποίησης, εκμετάλλευσης κ.λ.π.
Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ασημικά βγαίνουν στο σφυρί ακόμα και η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας όπως και η αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλων των φυσικών και πολιτιστικών μνημείων της χώρας!
Μάλιστα, αυτή η αξιοποίηση, εκποίηση και εκμετάλλευση των κάθε λογής ακινήτων θα μπορεί να γίνει, όπως αναφέρει το άρθρο 7, με βάση τη νομοθεσία, άκουσον – άκουσον, των Ολυμπιακών έργων! Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι αυτά τα ακίνητα μπορούν να ”αξιοποιηθούν” κατά παρέκκλιση των περιβαλλοντικών, χωροταξικών και πολεοδομικών ρυθμίσεων, ενώ θα μπορούν να καταπατούνται για την ”αξιοποίηση” και αναβάθμισή τους, ο αιγιαλός, η  παραλία, ο θαλάσσιος πυθμένας, να πραγματοποιούνται προσχώσεις στη θάλασσα και να διαμορφώνονται επί της θαλάσσης τεχνητές κατασκευές!!!
Με δυο λόγια η περιβαλλοντική καταστροφή και τσιμεντοποίηση που επέφεραν οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Λεκανοπέδιο, θα ωχριά μπροστά στην καταστροφή που θα επέλθει από το Ταμείο και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα.
Όπως είναι φανερό, επίσης, επειδή παραδίδεται προς εκποίηση και η εκμετάλλευση πολιτιστικών μνημείων, αύριο θα πωληθεί σε ιδιώτες ακόμα και η επιχείρηση εκμετάλλευσης της Ακρόπολης και του Μουσείου της Ακρόπολης.
Ακόμα χειρότερα, η περιουσία του Ταμείου μπορεί να τεθεί σε εκποίηση  από τους πιστωτές του δημοσίου και να εκπληστηριαστεί, πολύ περισσότερο όταν το χρέος διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο ή να ”αξιοποιηθεί” ως υποθήκη προκειμένου η χώρα να δανειοδοτηθεί. Άλλωστε, κάτι τέτοιο συζητείται να τεθεί ρητά ως όρος στη νέα δανειακή σύμβαση με την τρόικα!
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
• Κάτω από τα «ανυποψίαστα» βλέμματά μας η Ελλάδα μετατρέπεται στο χειρότερο και στο αθλιέστερο προτεκτοράτο, μάλλον, όλων των εποχών!
http://manitaritoubounou.wordpress.com/2012/01/20/mayri-triti-genari-dimosia/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ