Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Θεματικό Σεμινάριο Π.Ε ΚΠΕ Θέρμου - Μεσολογγίου


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου και Μεσολογγίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, οργανώνει, σε συνεργασία με το δίκτυο MEDIES καθώς και με τους Υπευθύνους Καινοτόμων Δράσεων της Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης νομού Αιτωλοακαρνανίας, 2/ήμερο θεματικό επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
To σεμινάριο πραγματοποιείται λόγω και του θεματικού έτους 2012, στα πλαίσια ...
της πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία».
Το σεμινάριο θα  πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή  20/1/2012  και το   Σάββατο  21/1/2012   στο Μεσολόγγι ,έδρα  του ΚΠΕ και στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχίας).
Έναρξη σεμιναρίου την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012  το απόγευμα: 
Ώρα 17:00 και το  θέμα του είναι :
«Παραγωγικές Διαδικασίες και Υγεία».
Συμμετοχή κατόπιν αιτήσεων.
Ο  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΤΟΥ  ΚΠΕ
Κόκκοτος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ