Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κινητοποιήσεις Αγροτών ξεκινώντας από τον ΕΛΓΑ Αγρινίου


Στους δρόμους βγαίνουν με τα τρακτέρ και πάλι αγρότες από αύριο Δευτέρα,  με αιχμή την επαρκή χρηματοδότηση του ΕΛΓΑ και την απόσυρση του «χαρατσιού» που επιβλήθηκε για τα ασφάλιστρα του Οργανισμού
Οι κινητοποίησεις την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, οργανωνονται από την ΠΑΣΥ και θα γίνουν στα περισσότερα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ ανα την Ελλάδα.
Στο Αγρίνιο, θα γίνει κινητοποίηση στις 11 το πρωί, στο περιφερειακό γραφείο του ΕΛΓΑ, την οδό Μακρή.

Οι αγρότες,  ζητούν επαρκή κρατική χρηματοδότηση κατά 100% στον ΕΛΓΑ και την άμεση απόσυρση της παρακράτησης υπέρ ΕΛΓΑ που αποφασίστηκε πριν .....
μερικούς μήνες και που προβλέπει μεγάλες αυξήσεις στην εισφορές του παραγωγού, ανάλογα με τα στρέμματα, ενώ όπως λένε οι εκπρόσωποί τους, αυτό συμβαίνει χωρίς ο ΕΛΓΑ παράλληλα να καλύπτει τον παραγωγό
Στις 25 Ιανουαρίου oι αγρότες θα δώσουν το «παρόν» στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλες τις πόλεις της χώρας.
Δύο ημέρες αργότερα, στις 27 Ιανουαρίου, έχει προγραμματιστεί να γίνουν μαζικές κινητοποιήσεις στα γραφεία των περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας της χώρας.
Αποκορύφωμα των κινητοποιήσεων θα είναι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη (12 το μεσημέρι), ενώ στη συνέχεια προγραμματίζεται πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, όπου θα διεξάγεται η 24η Agrotica της Helexpo.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ