Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Κώστας Καραγκούνης επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο με τα επιχειρήματα που η Ντόρα επιτίθετο στον Αντώνη Σαμαρά…


«η λογική να λέμε όχι σε όλα είναι εύκολη δεν οδηγεί όμως πουθενά.., είπε αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο.
Ο βουλευτής κάλεσε επίσης να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και υποστήριξε πως οι δηλώσεις αυτές «γίνονται στα πλαίσια της λογικής που επικράτησε τα δύο τελευταία χρόνια …της απόλυτης καταστροφολογίας».
Τα ίδια ακριβώς έλεγε η κυρία Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά για την απόφαση του να καταψηφίσει το μνημόνιο.

Προφανώς ο κύριος Καραγκούνης να νιώθει τύψεις για το όχι της ΝΔ στο .......

μνημόνιο και να θέλει να δικαιώσει την κυρία Μπακογιάννη για την στάση της. Με αυτό τον τρόπο όμως θεωρεί κρετίνους αυτούς που επέλεξαν τον Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Διότι εάν ήθελαν “ΝΑΙ” σε μνημόνια και 180 ψήφους σε δανειακές, θα ψήφιζαν original Ντόρα.

Έχει όμως δίκιο ο κύριος Καραγκούνης; Γιατί εντέλει αποδείχθηκε ότι το να λες “Ναι” σε Όλα είναι απείρως ευκολότερο. Στις ημέρες μας τα ΟΧΙ είναι δυσεύρετα. Και όποιος τα λέει, Φτύνει Αίμα. Δεν φτύνει όμως το Αιμα που ρέει στις φλέβες του. Διότι είναι σίγουρο πως το ΝΑΙ σε αυτή την ζωή, θα προκαλέσει αιώνιο Φτύσιμο από τους απογόνους αυτής της γενιάς.

Ξέρετε τι θα λένε οι επόμενες γενιές κύριε Καραγκούνη; “Για φαντάσου να λέγαν τον πατέρα σου Μαντέλη…”

Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιό είναι το διακύβευμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ