Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου για το Αγρίνιο του κ. Κ.Δ. Μαραγιάννη


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας,  τ. Συμβολαιογράφου-Συγγραφέα – Ιστορικού), κ. Κώστα Δ. Μαραγιάννη

με τίτλο "ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΜΙΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
 ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"

παρουσιάστηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Αγρινίου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στο Κτήριο Τράπεζας Ελλάδος.
Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην αίθουσα από  συμπολίτες  μας, οι οποίοι με την βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων "ταξίδεψαν" σε περασμένες εποχές μαθαίνοντας παράλληλα, άγνωστες ίσως πτυχές της ιστορίας της πόλης μας ,σε πρόσωπα και γεγονότα μέσα από τις ομιλίες των: Δρ.Ιωάννη Νεραντζή, Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Αιτ/νίας, κ. Όλγα Σιούλα – Διαμαντοπούλου, Φιλόλογο και Δρ. Ιωάννη Καρυδά Διδάσκων Πανεπιστημίου Δυτ.Ελλάδος (Αγρίνιο). Την εκδήλωση συντόνισε με άψογο τρόπο ο κ. Κλεομένης Κουτσούκης, ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό  ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παύλος Μοσχολιός ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του συγγραφέα - συμβολαιογράφου και τόνισε ότι με αυτό το σημαντικό πόνημά του ο κ.Μαραγιάννης αναφέρεται στο σημαντικό ρόλο του Αγρινίου ως μιας Πόλης – Κέντρου της οικονομικής , πολιτικής, πολιτισμικής και αναπτυξιακής ζωής του Νομού.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις ομιλίες της κ.  Βασιλικής Κ. Μαραγιάννη, και του ίδιου του συγγραφέα ο οποίος ....
ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη μαζική τους προσέλευση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι : Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.Κατσαρή Κων/να, ο κ. Στάθης Τσούκαλος, ο τ.Βουλευτής Αιτ/νίας κ.Γιάννης Βαινάς, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α κ.Κραββαρίτη Ευαγγελία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καζαντζής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Παναγιώτης Τσιχζριτζής, ο Λογοτέχνης και Επίτιμος Πρόεδρος του Φιλολογικού Ομίλου ΄΄Κ. Χατζόπουλος΄΄ Θ.Μ Πολίτης, ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής του Εικαστικού Εργαστηρίου κ.Γαρουφαλής Χρήστος, αρκετοί εφημέριοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ