Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Περιφερειακό Τμήμα Νομού 
Αιτωλοακαρνανίας 
Π. ΣΟΥΛΟΥ 11, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ 
ΤΗΛ.(26410)55755, 56789 fax:31506 
Πληρ. Τηλ: 26410-55755 
Αγρίνιο 14-2-2012


Tην Παρασκευή 10-2-2012 έγινε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος
Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για το 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του Τμήματος στο Αγρίνιο. 
Στην κοπή πίτας χωροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ η προσέλευση των Μηχανικών ήταν μεγάλη. Επίσης παρέστησαν οι επίτιμοι καλεσμένοι, ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρώην πρόεδρος του Τμήματός μας κ. Παύλος Μοσχολιός, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής. 
Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ρόκος Κων/νος αναφέρθηκε .........
στο ευτυχές γεγονός της κοπής πίτας για πρώτη φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την αγορά και την ανάκτησή του στους πρώην Προέδρους κο Μοσχολιό και κο Παπαναστασίου. Επίσης μεταφέρθηκε μήνυμα αισιοδοξίας για το 2012 προς τους συναδέλφους και ιδιαίτερα στους νέους. 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο και ακολούθησε δεξίωση των παρισταμένων. 

Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του τμήματος εύχονται σε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν υγεία, ευτυχία και δημιουργικό το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ