Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΛΥΣΙΜΑΧΕΙΑ


Σύσκεψη υπό την  προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας με θέμα την αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στην περιοχή της λίμνης Λυσιμαχείας από την υπερχείλιση των υδάτων ύστερα από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν, εκτός του Αντιπεριφερειάρχη, εκπρόσωποι των .....
εμπλεκομένων  Τ.Ο.Ε.Β., οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Στεφόπουλος.
Αποφασίστηκε το άνοιγμα της διώρυγας Δ20 και Δ28  ώστε να υπάρξει  διοχέτευση του συσσωρευμένου όγκου του νερού και αντιμετώπιση του προβλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ