Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο Καμμένου στην Αιτωλοακαρνανία

Από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου,  πληροφορούμαστε ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις αφού έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με πρόσωπα που προέρχονται κυρίως από το χώρο της κεντροδεξιάς. Πολύ κοντά βρίσκονται δύο σημαίνοντα πρόσωπα της Ν.Δ στην Αιτωλοακαρνανία, με ισχυρή αντιμνημονιακή δράση τοπικά και κεντρικά και με υψηλές γνωριμίες. Ακόμα γίνονται προτάσεις σε νέους ανθρώπους που δεν ....
έχουν ασχοληθεί πριν με την πολιτική αλλά έχουν παρουσία σε συλλογικούς και εργασιακούς χώρους.
Βέβαια γρίφος είναι η στάση που θα κρατήσει ο Δημήτρης Σταμάτης, αφού και αυτός ως σούπερ αντιμνημονιακός είναι πολύ κοντά στη λογική Καμμένου.
Το κίνημα, όπως θα ονομάζεται και θα ανακοινωθεί έως την παρασκευή, από ότι μαθαίνουμε και άλλοι συμπολίτες μας προερχόμενοι απο διάφορους πολιτικούς χώρους ακόμα και ανεξάρτητοι βρίσκονται προ των πυλών
Το ρεπορτάζ του newspressagrinio βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη προσπαθούμε να το διασταυρώσουμε ακόμα και από τα ίδια τα πρόσωπα που μας δόθηκαν από Αθήνα.
Αν... είναι έτσι τα πράγματα ε... τότε τώρα αρχίζει το ματς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ