Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Εγκαίνια έκθεσης "Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ"

Εγκαίνια έκθεσης "Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ"


 Αγαπητοί μας φίλοι
Η "Διέξοδος" ανοίγει την αυλαία των Γιορτών Εξόδου 2012 του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, εγκαινιάζοντας μια μεγάλη έκθεση με τον τίτλο Η ΕΞΟΔΟΣ στη "Διέξοδο".

Πρόκειται για μια ιστορική - εικαστική έκθεση με 600 τεκμήρια και κειμήλια, που θα προσφέρει στους επισκέπτες της ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ίδια την Ιστορία . Ένα ταξίδι που ξεκινάει στις αρχές του 19ου αιώνα και ακολουθώντας τις δραματικές στιγμές της Επανάστασης και της Εξόδου συνεχίζει στην μετεπαναστατική περίοδο που ....
η Ελλάδα αναγεννάται φθάνοντας στις αρχές του 20ου αιώνα.
Η παρουσία σας στο ξεκίνημα της έκθεσης που θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 8 το βράδυ θα αποτελέσει για μας ιδιαίτερη τιμή και θα μας δώσει ξεχωριστή χαρά.
Διάρκεια έκθεσης: 24 Μαρτίου - 5 Μαΐου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ