Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ


«ΕΡΩΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ»
ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
«να ιδώ εκεί  πέρα τα βουνά κι ύστερα γυρίζουμε»
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το θάνατο του  Αλ. Παπαδιαμάντη,  η θεατρική ομάδα   «Χωρίς αυλαία»    παρουσιάζει μια παράσταση-αφιέρωμα στο μεγάλο Σκιαθίτη συγγραφέα, βασισμένη στα διηγήματά  του  «Έρως-ήρως»  και  «Η  νοσταλγός».
Κατάλληλα επιλεγμένα  μουσικά ιδιώματα και τραγούδια παίζονται ζωντανά  και συνοδεύουν τον Παπαδιαμαντικό λόγο, ο οποίος αποδίδεται  μέσα από συνεχείς εναλλαγές αφήγησης και δραματοποίησης.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο  χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Πυλληνίων,  Δ.Ε.Πλαστήρα 13  και  Ρούμελης (δίπλα στο ζαχαρ/στείο  Ρήγα) στο Κεφαλόβρυσο  Ναυπάκτου  στις   31/3/2012  και   7/4/2012  και ώρα   21:45.
Σκηνοθεσία:  Δημήτρης Σιούντας              
Μουσική επιμέλεια:  Μάνια Ασημακοπούλου
Παίζουν :  Κωνσταντίνα Αντωνιάδου,    Δημήτρης Σιούντας
Με μουσική ντύνουν την παράσταση:  Μάνια Ασημακοπούλου (ούτι, κρουστά)
 Γιώργος Τσιλιγιάννης (κιθάρα, νέι)
 Ομάδα  Τέχνης  «Χωρίς  Αυλαία»
 Τηλ.  Κρατήσεων: 26340 31868
 6973942969     6977213724

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ