Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ Προέδρου ΟΕΝΓΕ για το κλείσιμο 20% των Νοσοκομείων

ΔΗΛΩΣΗ
 Ο κυνισμός του κ. Λοβέρδου είναι απερίγραπτος. Με χτεσινές του δηλώσεις ανακοίνωσε στους πολίτες ότι από το 2013 θα πρέπει να κλείσει το 20% των Νοσοκομείων της χώρας. Είναι βέβαιο πως μετεκλογικά θα ανακοινώσει ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του και ότι πρέπει να κλείσει το 50% των Νοσοκομείων!
Όταν οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούσαν ότι οι τοκογλυφικές συμβάσεις που αποκαλούνται Μνημόνια οδηγούν τα μισά Νοσοκομεία της χώρας ήταν ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος που μας κατηγορούσε για δημαγωγία. Τώρα ο ίδιος προαναγγέλλει το ....
έγκλημα που θα συντελεστεί μετεκλογικά, εάν –ο μη γένοιτο- προκύψει συγκυβέρνηση Μνημονίου.
Τα Νοσοκομεία σήμερα στενάζουν από την αυξημένη προσέλευση και ο ΕΟΠΥΥ, αυτό το τερατούργημα, έχει εξαφανίσει κάθε ψήγμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Συνεπώς κάθε κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες οφείλει να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας που μαστίζεται από ανεργία, κατάθλιψη και αυτοκτονίες.
Θεσσαλονίκη 25 Απριλίου 2012
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ