Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Συντονιστικός πυρήνας Ανεξάρτητων Ελλήνων Μεγάλης Βρετανίας

Λονδίνο, 28/4/2012                                          

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποίησαν την δεύτερη οργανωτική τους συνάντηση στο Λονδίνο. Μια ομάδα ατόμων που δεν γνωρίζονταν, ήρθαν σε επαφή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιούργησαν τον πυρήνα του κινήματος στην Μεγάλη Βρετανία. Ο πυρήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα των μελών του. Με στυλοβάτες τους Έλληνες ομογενείς, τους φοιτητές που διακρίνονται για τον ενθουσιασμό και την νεανική τους αντίληψη αλλά και τους εργαζόμενους με την επαγγελματική τους εμπειρία, δημιουργούν τις προυποθέσεις για ένα πολιτικά και κοινωνικά ενεργό φορέα του κινήματος στην Μεγάλη Βρετανία.
Μπορεί για κάποιους Έλληνες εν..Ελλάδι, οι Έλληνες του εξωτερικού να μην υπάρχουμε, να μην είμαστε μέρος της ελληνικής κοινωνίας λόγω της απουσίας μας. Τους λέμε πως κάνουν λάθος και πως οι Έλληνες του εξωτερικού μάχονται για την πατρίδα τους, δηλώνοντας παρών σε κάθε εθνική ανάγκη, προωθώντας τον Ελληνικό πολιτισμό, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής, διατηρώντας άσβεστη την φλόγα του Ελληνισμού μέσα μας.
Όσον αφορά το μείζον ζήτημα των τελευταίων ημερών, που δεν .....
είναι άλλο από τις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαϊου 2012, δηλώνουμε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στον αποκλεισμό που υφίστανται οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ σχετικά με το δικαίωμα του εκλέγειν στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους. Ίσως η Ελλάδα να είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που στερεί αυτό το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στους χιλιάδες των πολίτων της που ζουν εκτός χώρας. Δηλώνουμε αντίθετοι στον αποκλεισμό των Ελλήνων ομογενών από την πατρίδα τους και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτό το πρόβλημα να συζητηθεί και να επιλυθεί οριστικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Μεγάλης Βρετανίας θα δώσουμε το "παρών" στις επερχόμενες εκλογές...με δικά μας έξοδα μετακίνησης.

Λέμε ΟΧΙ στην αποχή, λέμε ΟΧΙ στον αποκλεισμό της ομογένειας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ