Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οι εκλογές κλείδωσαν, ας ξεκλειδώσουμε την πόρτα της ελευθερίας μας

Λιανός Λεωνίδας
Ταξίαρχος ε.α-Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό με το
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Φίλες και φίλοι, είναι στιγμές που ο κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του γιά να εκπληρώσει το χρέος της υπάρξής του Οι εκλογές λοιπόν “κλείδωσαν” κοντός ψαλμός αλληλούια…Είναι όμως βέβαιο ότι στο διάστημα μέχρι τις εκλογές θα επιστρατεύσουν τα πάντα. Η μεθόδευση είναι να αξιοποιηθεί η κούρασή μας για να μας τρομάξουν, να φέρουν όσους μπορούν πίσω στο μαντρί, για να ξαναπάρουν τις κουτάλες και να συνεχίσουν την λεηλασία . Με την ψήφο μας επιλέγουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν κι εδώ είναι η δική μας ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας μέχρι σήμερα, όλους αυτούς που κυβέρνησαν και άσκησαν εξουσία εμείς τους επιλέξαμε. Μήπως οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν ήξεραν καλά μαθηματικά, καλή οικονομία, καλή λογιστική; Τα ήξεραν όλα. Τα έβλεπαν όλα και όμως συνέχισαν την πορεία προς την ........
καταστροφή προκειμένου να νέμονται την εξουσία. Υπήρξαν η ανίκανοι η διεφθαρμένοι η και τα δύο μαζί. Δεν νοιάστηκαν για το λαό παρά μόνο για τις μεθόδους εξαπάτησής του. Δεν σεβάστηκαν αυτό τον τόπο. Μας κουνούν απειλητικά το χέρι. Ποιοί θα μας σώσουν; αυτοί που μας κατέστρεψαν; Και γιατί δεν μας έσωσαν τόσα χρόνια; Τώρα έγιναν ικανοί; ! 

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα πλέον υπό κατάληψη, αποτελεί «αποικία τού Τοκογλυφικού Τέρατος» και ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα καταλήφθηκε είναι επαίσχυντος. Ολοι οι Ελληνες πολίτες ζούν ένα ψυχολογικό πόλεμο που έχει σκοπό την απάτη απο άτομα υψηλών και σπουδαίων θέσεων,"υπεράνω υποψίας". Μας έχουν υπνωτίσει, απο βασικές αλήθειες, αλήθειες του κοινού νου και σαν τους ταχυδακτυλουργούς ξαφνικά βγάζουν ένα κουνέλι από το καπέλο και σου λένε oτι εσύ φταίς που πεινά και χρειάζεται να το ταίζεις συνέχεια. Ολα έγιναν με "νόμιμες" ενέργειες γιατί τους έδωσες το δικαίωμα με υπογραφές που νομικά τους κατοχυρώνουν σε μεγάλο βαθμό. Απαιτείται, λοιπόν, η παραδειγματική τιμωρία τους. Εάν δεν συμβεί αυτό, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την δύσκολη πορεία μας προς το αύριο, επειδή και οι επόμενοι «ταγοί» θα κάνουν τα ίδια, αφού δεν θα έχουν να φοβηθούν τίποτε από τον… κοσμάκη που τους ψηφίζει από συνήθεια. 
 Η ευχή τώρα πρέπει να είναι ότι το πάθημα μας έγινε μάθημα, ότι έχουμε ωριμάσει και ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Έχουμε υποχρέωση πρώτα στις επόμενες γενιές, στα παιδιά μας και μετά στους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα και ακόμα καλύτερο από το χθες. Ενα αύριο «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο…» 
Φτάνει πια με την πλύση εγκεφάλου από όπου και αν προέρχεται, φτάνει με την επιλογή με βάση άλλα κριτήρια και όχι αυτά της αξιοσύνης και της ικανότητας. Μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στα σχέδια όλων και να στείλουμε στη βουλή όσους πραγματικά αξίζουν μέσα από όποιο κόμμα κι αν επιλέξουμε ο καθένας. Χρειαζόμαστε πατριωτικές λύσεις.Καθαρούς ανθρώπους που θα διεκδικήσουν, θα αξιώσουν, θα υψώσουν ανάστημα και θα διαφυλάξουν την εθνική μας ακεραιότητα σε ξηρά, αέρα, θάλασσα και ιδίως το βυθό! Όσοι σκοπεύουν να ψηφίσουν να σβήσουν τώρα από τη μνήμη της τηλεόρασης -κυρίως- και του ραδιοφώνου όσα μέσα θα στρατευθούν στη μάχη του Ν.Δ. + ΠΑ.ΣΟ.Κ. = 151. Ας κάνουν delete σε τρομολάγνους και ανθρώπους του συστήματος. Και πριν οδηγηθούν στην κάλπη καλό θα είναι να ρίξουν μια ματιά: 
στο ψυγείο τους 
στη ντουλάπα τους 
στο τραπεζικό τους λογαριασμό 
στα ένσημα των τελευταίων ετών 
στη ανέχεια των γονιών τους και την απελπισία των παιδιών τους 
στο μέλλον τους με βάση τα όσα είδαν έως σήμερα. 
στο χάρτη της Ελλάδας, όπου ολόκληρο Αιγαίο αφήνεται έξω από την αναζήτηση υδρογονανθράκων και πετρελαίων. Μετά την απομάκρυνση από το παραβάν ουδέν λάθος αναγνωρίζεται… Όσοι δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν όντας απλά ανύπαρκτοι ,ας αφεθούν στη μαγεία των παραμυθιών που θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Οι εκλογές, είναι για όλους μας το κλείδι που θα ανοίξει την πόρτα της Ελευθερίας και της Ελπίδας! Ας την ανοίξουμε! 
Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσα παρά να απευθυνθώ σε εσάς, να ζητήσω την στήριξή σας για να δώσουμε, όλοι μαζί, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο, την μάχη μας. Το κόμμα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ σας καλεί όλους οπου και αν ανήκετε σε συστράτευση. Για να φέρει το χαμόγελο και το όνειρο που λείπει από κάθε Ελληνίδα και Ελληνα και ιδιαίτερα τα παιδιά μας.Για να μπορέσει να ξαναδώσει στον κάθε συμπολίτη μας την ελπίδα και τη θέση που του αρμόζει μέσα στη κοινωνία μας αλλά και στη Ευρωπαική Ενωση. Σε μια κοινωνία με πραγματικά ίσες ευκαιρίες για όλους. Μπορεί να αποδειχτεί επώδυνο ,μπορεί να προέλθει μέσα από διεργασίες δύσκολες και επίπονες,αλλά είναι δυνατόν να επιτευχθεί. 

Νέο Υφος και Ηθος στη πολιτική ζωή της χώρας.

Λιανός Λεωνίδας 
Ταξίαρχος ε.α-Οικονομολόγος 
Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό με το 
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κ. ΛΙΑΝΟΥ 
Τυγχάνω Ταξίαρχος ε.α 53 ετών, απόφοιτος Σχολής Ευελπίδων τάξης 1980, έγγαμος με δύο παιδιά και κατάγομαι/διαμένω στη Ναύπακτο. 

Επιπρόσθετες Σπουδές: Απόφοιτος Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, Απόφοιτος Σχολής Εθνικής Ασφαλείας του ΥΔΤ, Πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στη Επιχειρησιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων(Χρηματοοικονομική διοίκηση Επιχειρήσεων, Αποτίμηση κινδύνου επενδύσεων κ.α), Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής. Mεταπτυχιακό τίτλο στις Σπουδές του Ευρωπαικού Δικαίου και της Ευρωπαικής Ασφάλειας. Ομιλώ τη Αγγλική. 

Επαγγελματική εμπειρία: Εργάστηκα επι 33 χρόνια στο ΥΕΘΑ σε διάφορες θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού (Τμηματάρχης Ειρηνευτικών αποστολών ΟΗΕ, Κύπρος, Kossovo κ.α). Μετά την αποστρατεία μου εργάστηκα ως Δντής Πωλήσεων σε εταιρεία τροφίμων του εξωτερικού στα Βαλκάνια, όπου και εξακολουθώ περιστασιακά να εργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης. Τυγχάνω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.Νέο Υφος και Ηθος στη πολιτική ζωή της χώρας.
Λιανός Λεωνίδας
Ταξίαρχος ε.α-Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό με το
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ